Vinjevegen SA

veien ikon3

Vinjevegen SA er et driftselskap som har ansvar for brøyting, drift og vedlikehold av Vinjevegen.

Vinjevegen er 35.5 km lang og går over fjellet fra Rv3 ved Nordstumoen i Stor-Elvdal til Friisvegen i Ringebu, med avstikkere ned til Løvåsen der Bjørsjøveien begynner. På våre nyheter finner du bl.a priser, veimeldinger og annen informasjon.


 

Veimelding 31.1.23.

Skrevet av Thore Lie
Kategori:

Vinjevegen er nå brøyta og åpen fra Rv3 til Løvåsen.

Når det er lagt ut melding om at veien er stengt, hjelper det lite å ringe for å spør om når veien blir åpna; Vi har ingen garanti for når været roer seg, vi vet aldri hvor mye snø og fonner det er, utstyr kan ryke og uforutsette ting skje, og ekstra telefoner betyr bare at brytinga blir forsinka... Det blir alltid lagt ut melding her på hjemmesida og på veimeldingstelefonen med en gang det er "endring i framkommelighet".

Veimelding 30.01.23.

Skrevet av Thore Lie
Kategori:

På grunn av vind og snødrev, er strekningen mellom brøytebommen og Løvåsen stengt.

Det er meldt at vinden skal løye utover formiddagen tirsdag, så det blir lagt ut ny melding når vi har et tidspunkt for åpning av veien.

Veimelding 22.1.23

Skrevet av Thore Lie
Kategori:

Vinjevegen er nå brøyta fra Rv3 til Løvåsen. På de mest utsatte partiene over fjellet er det en del vind og snødrev, så der vil det etterhvert kunne legge seg opp drevfonner i veien. Vi trur ikke det blir behov for kolonnekjøring, men for sikkerhets skyld vil brøytetraktoren kjøre over på nytt ca kl 15, og de som skal ned fra Løvåsen i dag, bør kanskje ikke vente altfor lenge etter det før de drar.

Veimelding 18.1.23.

Skrevet av Thore Lie
Kategori:

Veien er nå åpen fra Rv3 til Løvåsen, men det er fortsatt litt vind og veien er litt smal enkelte plasser, så kjør forsiktig.

Veimelding 17.1.23.

Skrevet av Thore Lie
Kategori:

På grunn av vind og snøfokk er Vinjevegen stengt over fjellet mellom brøytebommen og Løvåsen. Ny vurdering blir gjort onsdag formiddag.